top of page

Sòcies

Ara mateix ALC Stronghold té més d'un centenar de sòcies, que gaudeixen d'alguns avantatges respecte a la resta d'usuaris de l'associació:

- Tenen accés a les sales de l'Espai Jove Garcilaso (en el seu horari d'obertura) per a jugar a jocs de taula, partides de rol, etc.

- Tenen descomptes a les nostres activitats de pagament, com els rols en viu.
- Poden acumular punts i intercanviar-los per premis durant les nostres jornades.

- Opten a sorteigs i activitats exclusives per a socis al llarg de la nostra activitat setmanal i les nostres jornades.

- Tenen dret a vot a l'Assemblea General Ordinària i veu a les reunions de la Junta Directiva.

- Poden participar com a demostradores de les editorials que ens patrocinen i cobrar en jocs de taula.

¡M'interessa! ¿Com puc fer-me sòcia?

Per fer-se sòcia tan sols s'ha d'omplir aquest formulari i abonar la quota de 5€* per a persones de 35 anys o menys o de 10€** per a persones de 36 anys o més (al número de compte que s'indica en finalitzar el formulari,  o presencialment en el nostre horari d'atenció al públic). Aquesta quota es renova anualment al gener, aprofitant la data de l'Assemblea General Ordinària. Les persones menors de 18 anys poden ser sòcies sempre que disposin d'una tutora legal a l'associació que ho sigui, a més a més no paguen quota.

* Les persones menors de 36 anys que es facin sòcies a partir del mes de setembre pagaran una quota de 7€ per l'any present i el següent.

** Les persones de 36 anys o més que es facin sòcies a partir del mes de setembre pagaran una quota de 14€ per l'any present i el següent.

Programa de puntos

Ancla 1

Un dels avantatges que tenen els socis d'ALC Stronghold és el fet de poder acumular punts que després es converteixen en premis. Els punts es poden aconseguir durant les activitats que es fan a les Tardes de Jocs i s'intercanvien per premis durant els esdeveniments Fes-ho Èpic: l'Epic Day i l'Epic Xmas. Per això, hi ha dos períodes durant l'any en què podeu acumular punts:

- De Gener a Maig: aproximadament 17 setmanes. Els punts obtinguts durant aquest període s'intercambian en l'Epic Day.

- De Juny a Desembre: aproximadament 14 setmanes. Els punts obtinguts durant aquest període s'intercambian en l'Epic Xmas.

¿Com puc obtenir punts?

El primer pas per aconseguir punts és fer-se soci o sòcia d'ALC Stronghold. A partir d'aquí us donarem punts per venir a col·laborar i ajudar a diferents activitats. 

¿Què puc obtenir amb els punts?

Durant l'Epic Day o l'Epic Xmas, obtens accés a sortejos exclusius per a la gent que hagi acumulat punts.

bottom of page