top of page

La Junta

photo_2023-09-16_17-07-57.jpg

Adriana Cid (ella/la)

PRESIDENTA

La presidenta de Stronghold, també coneguda com l'Emperadriu de les Errates, s'encarrega d'organitzar i coordinar els esdeveniments del club, així com contactar amb patrocinadors i col·laboradors. És màster de rol de taula i de viu i workaholic sense mesura. (la meitat dels fregats en què ens fiquem són culpa seva, l'altra també).

Marc Domínguez (ell/el)

VICEPRESIDENT I SECRETARI

El Dungeon Màster per excel·lència del club, també és el Guardià del Codi. Gràcies a la seva diligència i capacitat organitzativa, els papers i documentació de l'associació estan sempre al dia. És també amo i senyor del nostre Servidor de Discord.

1488845298410824934.jpg
photo1707070399.jpeg

Vaca Lopez (elli/li)

TESORERI

Encargadi de custodiar "la pasta fresca" de l'associació i les ànimes arribades recentment a Stronghold. Alterna els seus deures amb la seva insaciable missió per aprendre's els més de 500 jocs que hi ha a la ludoteca.

Marc Orquin (ell/el)

VOCAL DE ROL

Stronghold li ha fet descobrir una passió pel rol que només sospitava que tenia. Ara coordina i s'apunta a tots els esdeveniments a dirigir partides de rol, falta que algú l'hi recordi que de tant en tant està bé ser jugador. També és l'assessor ortogràfic i gramatical de l'associació.

_DSC6275.JPG
photo1707054674.jpeg

Miriam Uriel (ella/la) 

VOCAL DE LUDOTECA

En els armaris on Stronghold guarda la seva Ludoteca hi habita una espècie mítica de follets que durant molt de temps els va mantenir desordenats. En l'arribada d'aquesta Vocal a Stronghold va declarar la guerra als follets i ara gràcies a la seva perseverança, i a la resta de la comissió de Ludoteca, els armaris sempre gaudeixen d'un ordre admirable. Bé, quasi sempre. 

bottom of page